Toiminta - Lasten lintukerho

 


BirdLife Suomi / Porin Lintutieteellinen Yhdistys PLY ry. / Lasten Lintukerho

La 23.9 klo 9.30-11.30 Lasten lintukerho Rengastuksen seurantaa ja lintujen havainnointia Toukarin luontolavalla
Kokoontuminen Toukarin parkkipaikalla klo 9.30, mutta mukaan voit tulla myöhemminkin (tai aikaisemminkin) ja olla paikalla haluamasi ajan.
Ota mukaan pikkueväät ja säänmukainen vaatetus. Lavalla käytössä kaukoputki ja kiikarit.

Muistathan ilmoittautua sähköpostiimme perjantaihin klo 18 mennessä. Mukaan voit tulla yksin (klo9.30-11.30 välisenä aikana, kun retkikummi paikalla) tai perheesi kanssa aamupäivän aikana.
SÄÄVARAUS!!
 

Kerho- ja retkitoiminta on tarkoitettu noin 7 - 12-vuotiaille.

Lasten Lintukerhon toiminnassa pääasiassa retkeillään lintuja ja luontoa kokonaisvaltaisesti tarkkaillen ja luontokokemuksia saaden, seurataan lintujen rengastusta ja pidetään Arkissa kerhoiltoja eri teemoin sekä muita mahdollisia tapahtumia. Varsinaista säännöllistä kerhopäivää ei ole, eikä toimintaan tarvitse sitoutua.

Vuoden aikana voi olla n. 5-7 eri tapahtumaa.

Retkistä ja muusta ilmoitetaan PLY:n kotisivuilla Tapahtumakalenterissa, sekä facebookin Porin Lintutieteellinen Yhdistys ry.-sivustolla. Voitte ilmoittaa halukkuutenne liittyä myös postituslistaamme, josta saatte tiedon tulevista tapahtumista jatkossakin heti ensimmäisenä.

Retkille ja tapahtumiin otetaan lapsia aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuljetus tapahtumapaikkoihin tapahtuu lapsen huoltajan toimesta. Retken aikana lapset ovat vakuutettuja ja retkikummeina toimii Bird Lifen rekisteröityneet retkikummit Porin Lintutieteellisestä Yhdistyksestä.

Tarkemmat tiedot, kyselyt ja ilmoittautumiset tapahtumiin kulkee aina sähköpostimme kautta:

lintukerho (at) satakunnanlinnut.fi

Lasten Lintukerhon retkikummeina toimii varhaiskasvatuksen ammattilaiset Maarit ja Marjo