Liity jäseneksi

Porin Lintutieteellinen Yhdistys PLY ry:n tarkoituksena on ylläpitää lintuharrastusta sekä edistää lintujen  tutkimusta ja suojelua etenkin Satakunnassa. Paikallisen harrastusyhdistyksen jäsenenä tapaat muita linnuista kiinnostuneita, saat tietoa kotiseutusi linnuista, tuet lintujen suojelua ja opit tunnistamaan lintuja. Havaintojen keruu on yksi yhdistyksen tärkeimmistä toimintamuodoista,

Yhdistyksen julkaisee kaksi kertaa vuodessa Satakunnan Linnut -lehteä, joka sisältää mm. havaintokatsauksia. Lehti sisältyy jäsenmaksuun samoin kuin BirdLife Suomen julkaisema Tiira-lehti kolme kertaa vuodessa.

Yhdistyksen jäsenmaksu (2017) on aikuisilta 30 e, nuoriso- ja opiskelijajäseniltä 15 e ja perhejäseniltä 3 e. Perhejäsenen tulee asua samassa osoitteessa varsinaisen jäsenen kanssa. Maksuun sisältyy Birdlife Suomen jäsenmaksu. Lisäksi on mahdollista liittyä kannatusjäseneksi (50 e).

Tule mukaan toimintaamme! Liittymislahjana saat lintuharrastusoppaan Rissa kiikarissa.

Liity tästä : Liittymiskaavake