Toiminta - Lasten lintukerho

 


Bird Life / Porin Lintutieteellinen Yhdistys/ Lasten Lintukerho
 

La 8.4.2017 kello 10-12 Lintukerhon retki Ooviikiin ja pönttöjen laittoa puihin

Teemme retken Ooviikin luontolavalle vieden samalla muutaman linnunpöntön luontopolun varrelle metsään.Ota  mukaan säähän sopivat vaatteet ja jalkineet sekä pikkueväät, jotka voidaan nauttia luontolavalla sään salliessa. Luontolavalla voidaan tarkkailla myös lintuja kiikareilla ja kaukoputkella.
Mukaan mahtuu muutama kerholainen ja huoltajakin saa olla mukana jos haluaa.
Paikka Preiviikin vanha koulu osoite Koulunmutka 85. Nähdään koulun pihalla klo 10. Paluu samaan paikkaa klo 12. Ilmoitathan tulosi ja montako teitä tulee, tähän sähköpostiin tai Marjo gsm 0405724877 viestillä.

Kerho- ja retkitoiminta on tarkoitettu noin 7 - 12-vuotiaille.

Lasten Lintukerhon toiminnassa pääasiassa retkeillään lintuja ja luontoa kokonaisvaltaisesti tarkkaillen ja luontokokemuksia saaden, seurataan lintujen rengastusta ja pidetään Arkissa kerhoiltoja eri teemoin sekä muita mahdollisia tapahtumia. Varsinaista säännöllistä kerhopäivää ei ole, eikä toimintaan tarvitse sitoutua.

Vuoden aikana voi olla n. 5-7 eri tapahtumaa.

Retkistä ja muusta ilmoitetaan PLY:n kotisivuilla Tapahtumakalenterissa, sekä facebookin Porin Lintutieteellinen Yhdistys ry.-sivustolla. Voitte ilmoittaa halukkuutenne liittyä myös postituslistaamme, josta saatte tiedon tulevista tapahtumista jatkossakin heti ensimmäisenä.

Retkille ja tapahtumiin otetaan lapsia aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuljetus tapahtumapaikkoihin tapahtuu lapsen huoltajan toimesta. Retken aikana lapset ovat vakuutettuja ja retkikummeina toimii Bird Lifen rekisteröityneet retkikummit Porin Lintutieteellisestä Yhdistyksestä.

Tarkemmat tiedot, kyselyt ja ilmoittautumiset tapahtumiin kulkee aina sähköpostimme kautta:

lintukerho (at) satakunnanlinnut.fi

Lasten Lintukerhon retkikummeina toimii varhaiskasvatuksen ammattilaiset Maarit ja Marjo